Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polat'tan Vural'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Darıca Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat, geçtiğimiz dönemlerde Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve şuanda da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı olarak göreve başlayan Mücahid Vural’ı ziyaret etti.

Polat'tan Vural'a 'hayırlı olsun' ziyareti
06 Ağustos 2024 - 20:02 - Güncelleme: 07 Ağustos 2024 - 12:34

Darıca Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat, geçtiğimiz dönemlerde Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve şuanda da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı olarak görev yapan Mücahid Vural’ı ziyaret etti.

Bir dizi programlar için İzmir’e giden Darıca Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Erol Polat,  geçtiğimiz dönemlerde Darıca Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve şuanda da İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı olarak görev yapan Mücahid Vural’ı İzmir’de ziyaret etti. Vural’a yeni görevinde başarılar dileyen Polat, Darıcalıların böyle önemli görevlerde bulunmasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederken, Mücahid Vural ziyaretlerinden dolayı Erol Polat’a teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum