Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Pehlevan; Yılbaşını bu yıl yalnız kutlayın!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan vaka sayılarındaki düşüşün sürmesi için yılbaşı kutlamaları uyarısında bulundu. Pehlevan, “Evlerimizden çıkmadan, tek başımıza kutlama yapalım” dedi.

Pehlevan; Yılbaşını bu yıl yalnız kutlayın!
23 Aralık 2020 - 11:53 - Güncelleme: 24 Aralık 2020 - 18:26
Kocaeli’de vaka sayılarının azalmaya başlamasıyla birlikte geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kocaeli’de vaka sayılarının yüzde 35 oranında azaldığını söyledi. Vaka sayıları bu hafta da düşmeye devam etti. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ise yaşanan düşüşün devam etmesi için yeni yıl kutlamaları ile ilgili uyarıda bulundu.

DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR

Kocaeli’de vaka sayılarının yüzde 35 azalmanın da üstüne çıktığını belirten ve bu seyrin devam etmesi için kurallara çok titizlikle uyulmasını isteyen Pehlevan, “Yeni yıl kutlamalarında çok dikkat etmemiz gerekiyor. Vaka sayılarımızda ciddi bir düşüş varken gevşememeliyiz. Mümkün olduğu kadar yeni yılda akraba, komşu ve arkadaş ziyaretleri yapmamalıyız. Önceden yapılan planlamalar daha sonra ciddi sıkıntılara neden olabilir.

TEK BAŞIMIZA KUTLAMA YAPALIM

Bir sonraki yeni yılda sevdiklerimizle beraber daha güzel kutlamalar yapmak için bu yıl evlerimizden çıkmadan, tek başımıza kutlama yapalım. Sevdiklerimizle bir sonraki yıl beraber olmak için bunu yapmalıyız. Çünkü koronavirüs sürecinde tehlike hep en yakından geliyor. Bunların önüne geçmeliyiz. Sevdiklerimizle ömür boyu ayrı kalmamak tedbirleri gevşetmeyelim. Tüm Kocaeli halkından ricamız yakaladığımız bu düşüş seyrini devam ettirmek için bize destek olmalarıdır” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum