Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Park halindeki kamyona çarpan otomobil bahçeye uçtu

Gebze'de rampadan inerken gaz pedalı takılı kalan otomobil, ilk olarak park halindeki un yüklü TIR’a çaptı. Çarpmanın ardından önündeki çay bahçesinin odunluğuna uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

17 Ocak 2023 - 20:38 - Güncelleme: 17 Ocak 2023 - 21:41
Kaza,  Pelitli Mahalle Tavşantepe Caddesi üzerinde meydana geldi.  Cafer K. idaresindeki 06 S 8825 plakalı otomobil, cadde üzerinden aşağıya doğru inerken gaz pedalının takılması sonrasında Atatürk Caddesi üzerinde park halindeki 34 JY 951 plakalı un yüklü TIR’a çarptı. Çarpmanın ardından  direksiyon hakimiyetini kaybeden Cafer K. İdaresindeki otomobil, çay bahçesine uçarak buradaki kamelyanın önündeki odun yığınlarının üstüne uçtu.
 Kazada otomobilin sürücüsü Cafer K. ile, otomobilde yolcu olarak bulunan Oğuzhan Y. ve Barış K. yaralandı. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 
Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri ve vatandaşlar araçta sıkışan yaralıları kurtarabilmek için otomobilin tavanını keserek açtı Yaralılar burada yapılan ilk müdahale sonrası ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.  
Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.
Kazanın görgü tanıklarından Tunay Altay isimli vatandaş, park halindeki kamyona, otomobilin vurduğunu söyleyerek, ‘’ Bu araba burada duruyor park halinde, diğer araç yukarıdan geliyor bu arabaya vuruyor ve sonra uçuyor. Jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri hemen yaralılara müdahale etti. Yaralılar da hastanelere sevk oldu’’ dedi.













 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum