Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özaltan: "Hürriyet'e yönelik asılsız eleştirileri şiddetle kınıyoruz"

CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan bir basın açıklaması yaptı.

Özaltan: "Hürriyet'e yönelik asılsız eleştirileri şiddetle kınıyoruz"
16 Ağustos 2024 - 16:31

CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan yaptığı açıklamada “Dün Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar tarafından İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik yapılan açıklamalar, hizmet üretemeyenlerin çaresizliklerini örtbas etme çabasından başka bir şey değildir.

Bıyık, yaptığı açıklamada “konuşmalarımızı değil hizmetlerimizi takip edin” diyerek çok talihsiz bir açıklamada bulunmuştur.

Adeta bizleri haklı çıkarmıştır, çünkü konuşmalarının Darıca sınırını çıktıktan sonra Tahir Bey’in yanında 360 derece döndüğünü bizler biliyoruz, halkta duymuş oldu. Darıca’da 46 hektar alanın imara açılmasının kente ihanet olduğunu söyleyen Bıyık, Büyükşehir'de söz alarak bu alanın imara açılmasının doğru bir karar olduğunu belirtmiştir. Darıca’da araç kiralamayı bitireceğini, kiralamanın israf olduğunu savunan Bıyık, Büyükşehir'de kiralamaya onay verip kiralamanın olumlu yanlarını savunmuştur.  Yani adeta Darıca’da ve Büyükşehir'de gece ile gündüz gibisin, Sayın Bıyık. Hizmet konuşalım demişsin, evet hizmet konuşalım; Darıca’da yer alan sosyal tesisleri nasıl Türkiye’nin en pahalı belediye tesisi yaptığını konuşalım.

Siz 45 liraya gazoz satarken, Fatma Kaplan Hürriyet 40 TL’ye kent lokantalarında 3 kap yemek, tatlı ve meşrubat ile yoksulluğa mahkûm ettiğiniz halkımıza hizmet veriyor.

Siz, yıllardır Darıca’da çalışan anneler için 1 tane kreş açamazken, Fatma Kaplan Hürriyet 4 kreş ile halkına hizmete devam ediyor. Siz, Darıca’da Çınaraltı’na bir tane umumi tuvalet yapamamış bir belediye başkanısınız.

Siz trafik sorununa hala çözüm bulamayan bir belediye başkanısınız. Senin aracında çakarlarla geçtiğin yollarda vatandaş çile çekiyor.

Sonuç olarak, eğer hizmet yarıştıracaksak, Fatma Kaplan Hürriyet’in belediyeciliği Bıyık’a birkaç beden büyük gelir. Bıyık o işi Tahir Bey’e bırakmalı, çünkü büyükşehir belediye başkanının tek gündemi İzmit Belediyesi ile rekabet etmektir.

Sayın Şakar, “İzmit’te ablanızın güdümünde lobi yapmak için seçilmediniz” diye bir açıklama yapmış ve ne yazıktır ki, unutamadıkları bir alışkanlığı tekrar dillendirmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarında seçilmiş başkanlar ve yöneticiler vardır. “Abi abla” yapılanmasının kimlerin eseri olduğunu bu ülke çok iyi biliyor.

Son olarak, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik asılsız eleştirileri şiddetle kınıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, halkımız için çalışmaya, üreterek ve hizmet sunarak yolumuza devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum