Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Otomobil, güzellik merkezine girdi; 2 yaralı !

Darıca'da düğün konvoyundaki bir otomobilin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince güzellik merkezine girdi. Kazada işyerinin önünde bekleyen 2 kişi yaralandı.

20 Ekim 2024 - 15:23 - Güncelleme: 20 Ekim 2024 - 15:26
Kaza, dün akşam saatlerinde Darıca Abdi İpekçi Mahallesi, Şantiye Sokak üzerinde meydana geldi.
Düğün konvoyunda yer alan 06 EV 3635 Plakalı otomobilin sürücüsü M.G., direksiyon hakimiyetini kaybedince önce park halindeki bir otomobile, daha sonra da, yol kenarındaki bir güzellik merkezinin önündeki bankta oturan işyeri sahiplerinden Rukiye Korkmaz ve Oğuzhan Korkmaz isimli 2 kuzene çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak yere düşen 2 kuzen haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gebze Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’ne kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili sürücü M.G.’nin ifadesini almak için karakola götürürken yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARIA YANSIDI

2 kişinin yaralandığı kaza anı aynı iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde, hızla gelen otomobil, iş yerinden dışarıya çıkarak kapı önündeki banka oturan Rukiye Korkmaz ve Oğuzhan Korkmaz’a çarpıyor. Otomobil, işyerine de çarptıktan sonra duruyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum