Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Oltu'nun kurtuluşunun 104'ncü senesi Gebze'de kutlandı

Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED), Oltu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 104’ncü senesinde Gebze’de muhteşem bir şölen düzenledi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye Dadaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Oltu'nun kurtuluşunun 104'ncü senesi Gebze'de kutlandı
21 Mart 2022 - 15:31
Erzurum Oltu Dernekler Federasyonu(OLFED),Gebze’de son yılların en can alıcı programlarından birine imza attı. Oltu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 104’ncü yıldönümü için günler öncesinden hazırlıklara başlayan OLFED yönetimi, Dadaşlar’a yakışan bir gece düzenledi. Olumsuz hava koşullarına rağmen oturacak yerin kalmadığı şölene protokol de ilgi gösterdi.

OLFED Başkanı Taner Sağlam ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı şölene; Önceki dönem İç İşleri Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Oltu Ak Parti İlçe Başkanı Efdal Gülcü, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay, Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan, Saadet Partisi Gebze ilçe Başkanı Selim Çetinkaya, Darıca Belediye Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Yusuf Bektaş ve Temel Demir, Oltu Belediyesi meclis üyeleri İsmail Çalışkan ve Mustafa Doğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, OLFED Kurucu Başkanı Murat Güzel, Erzurum’un önde gelen iş adamları, siyasi partilerin ilçe başkanları, il, ilçe ve köy dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi ve bürokratlar katıldı.

BAŞKAN SAĞLAM’DAN TEŞEKKÜR

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan gece, protokol konuşmaları ile devam ederken, muhteşem gecenin baş mimarı olan OLFED Başkanı Taner Sağlam, selamlama konuşmasında hemşehrilerine seslenerek, “Oltu’muzun düşman işgalinden kurtuluşunun 104’ncü seney-i devriyesinde sizlerle olmaktan mutlu ve gururluyuz. Ecdadımıza, doğduğumuz topraklara daima sahip çıkacağız. Şölenimize katılarak bizleri kırmayan protokol mensuplarına ve hemşehrilerimize onsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. Protokol konuşmalarının ardından Tiyatro Havdos duygusal bir oyunla Dadaşlar’ı mest ederken, Oltu'nun genç yöresel sanatçıları Mustafa Özden ve Ferdi Özden ile ünlü sanatçı Yavuz Değirmenci seslendirdiği şarkı ve türkülerle eğlenceyi tavan yaptırdı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum