Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öldürülen müdür yardımcısı Mahir Çoğaç toprağa verildi!

KOCAELİ’nin Çayırova ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Mahir Çoğaç için görev yaptığı okulun bahçesinde tören düzenlendi. Önal’ın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı ilçede toprağa verildi

27 Haziran 2024 - 14:50 - Güncelleme: 27 Haziran 2024 - 20:47
Olay, dün 09.00 sıralarında Çayırova ilçesi Çayırova Mahallesi Fatih Caddesi’nde meydana geldi. Aynı ilçede bulunan Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nde müdür yardımcısı olan Mahir Çoğaç, saat 09.00 sıralarında okula gitmek için evinden çıkarak caddede park halinde olan kendisine ait otomobile bindi. Çoğaç emniyet kemerini taktığı sırada, caddenin karşısında yaklaşık 1 saattir kendisini bekleyen şüpheli aracın yanına gelerek Çoğaç’ın başına tabanca ile 1 el ateş etti. Mahir Çoğaç, kanlar içerisinde kalırken, şüpheli yaya olarak olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Ağır yaralanan Çoğaç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Mahir Çoğaç, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. 

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Çoğaç’ın ölümünün ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından dün akşam saatlerinde olayı gerçekleştiren saldırgan ve yanında bulunan 1 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgusunun devam ettiği bildirildi. 

GÖREV YAPTIĞI OKULDA TÖREN DÜZENLENDİ
Müdür yardımcısı Çoğaç için bugün aynı ilçedeki Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi’nin bahçesinde tören düzenlendi. Törene Çoğaç’ın eşi Asiye(42) ve 10 yaşındaki çocuğu Enes ile 7 yaşındaki çocuğu Mervem, ailenin yakınları, öğretmenler, öğrenciler ile protokol temsilcileri katıldı. Gözyaşları içerisinde gerçekleştirilen törende helallik alındı. Tören sonrası aynı ilçedeki Osman Nuri Aksoy Cami’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Akse Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum