Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Okulu soyup, barlarda eğlendiler

Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu'na hırsızlık yapmak amacıyla giren ve yaşları 16 ile 19 arasında değişen 5 kişi, Okul Aile Birliği'ne ait 10 Bin TL'yi alarak kayıplara karıştı. Darıca Emniyet Müdürklüğü'nün yaptığı titiz çalışma sonrası kısa sürede yakalanan zanlılardan 4 şahıs çkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine göndirildi.

Okulu soyup, barlarda eğlendiler
08 Ekim 2017 - 18:57

Önceki gece Nenehatun Mahallesi'ndeki bir pastanede toplanarak soygun planları yapan ve daha sonra  01.30 sıralarında Darıca Neşet Yalçın Ortaokulu'na gelerek ana giriş  kapı camını kıran yüzleri maskeli A.A (19), R.Y.(189, B.S.( 17), A.Ş.(17) ve C.K.(16) isimli şahıslar, ellerine geçirdikleri yangın tüpüyle de okul idaresi odasının kapısını kırarak burafdaki Aile Birliği'ne ait 10. bin'TL'yi alarak kaçtılar.

4 BİN TL'yi barda harcsmışlar
Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptıkları titiz çalışmaların ardından kısa sürede yakalan şahısların üzerinden çalınan paranın yaklaşık olarak 4 Bin TL'si de ele geçirilirken, zanlıların verdikleri ifadelere göre kalan 6 Bin TL'yi İstanbul' da bir barda eğelenerek harcadıkları öğrenildi.

4 zanlı tutuklandı
Polisteki sorgularının ardından dünGebze adliyesi Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen 5 zanlıdan A.A, R.Y., B.S. ve A.Ş'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği diğer şahıs, C.K.'nin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

İstasyon esnafı rahat nefes aldı
Diğer yandan Darıca İsatasyon Caddesi esnafına dadanarak canından bezdiren ve bu yönde gelen yoğun şikayetleri değerlendiren Darıca emniyet müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bu konuda yaptıkları çalışmalar sonrası 3 şahsı göz altına aldı.
Haklarında bir çok suç kaydı bulunan M.Y.(21), A.T.(19) ve Ç.G.( 48)'nin polisteki sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları mahkemede, M.Y.isimli şahsın tutuklandığı, AT. ve C.G.'nin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı öğrenildi.