Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahattin Türetken'e Almanya'da ödül

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahattin Türetken, Avrupa Türk Medya Zirvesi ve Gala Gecesi'nde savunma sanayi ve havacılık sektöründe yürütülen yüksek teknoloji ürünleri ve proseslerin geliştirilmesi alanındaki bilimsel çalışmaları nedeniyle ödüllendirildi.

Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahattin Türetken'e Almanya'da ödül
22 Aralık 2023 - 11:08
Almanya’da gerçekleşen Avrupa Türk Medya Zirvesi ve Gala Gecesi'nde, Kocaeli Üniversitesi’ni gururlandıran büyük bir başarı elde edildi. Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahattin Türetken, savunma sanayi ve havacılık sektöründe yürütülen yüksek teknoloji ürünleri ve proseslerin geliştirilmesi alanındaki bilimsel çalışmaları, NATO SPS (Science for Peace and Security) grubunda 'Barış ve Güvenlik için Bilim' kategorisinde sunulan kritik katkıları nedeniyle, ödüllendirildi. Kocaeli Üniversitesi adına Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen Prof. Dr. Bahattin Türetken, aldığı bu ödülün gururu ve sorumluluğuyla, bilim ve teknoloji projelerinde daha ileri adımlar atmayı hedeflediklerini ifade etti.

YENİ BAŞARILAR ELDE ETMEK İÇİN KARARLILIKLA ÇALIŞACAĞIZ
Prof. Dr. Türetken, “Gelecek dönemde de bilim ve teknoloji alanında yeni başarılar elde etmek için kararlılıkla çalışacağız. Bu anlamlı ödülün, üniversitemiz adını daha da ileri taşıyacağına ve sektördeki etkisini daha da artıracağına inanıyorum. Bu ödülü almamda bana destek sunan ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum