Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğrenciler müzikle motive oluyor!

Darıca’daki okullar eğitim-öğretim modelini daha nitelikli hale getirmek için öğrenmenin sınırları kaldırılıyor. Yabancı dil, etkinlik kulüpleri, zümreler gibi unsurlar önemseniyor ve her alanda başarılı öğrenciler yetiştiriliyor.

Öğrenciler müzikle motive oluyor!
31 Mart 2016 - 09:18
Osmangazi Mahallesi’nde bulunan Zeki Gezer Ortaokulu da, gerçekleştirdiği etkinlikler sayesinde öğrencilere müzik aşkı aşılıyor, yetenekli öğrencileri belirliyor ve öğrencileri müzikle motive ediyor.
Dün Zeki Gezer Ortaokulu’nu ziyaret eden Darıca İlçe milli Eğitim müdürü Ali Öztosun,Görsel Sanatlar Öğretmeni Erdoğan Şahinoğlu öncülüğünde 85 öğrencinin mini konserine katıldı. 
Zeki Gezer Ortaokulu’nda müzik çalışmalarının geöen sene başladığını belirten Görsel Sanatlar Öğretmeni Erdoğan Şahinoğlu “Öğrencilerimizi müzikle motive ediyoruz, koro dersimiz başta olmak üzere saz eğitimi veriyoruz. Müziğin, çocukların ruh dünyalarını, düşünme gücünü etkilediği ve zenginleştirdiği bilim adamlarınca da kanıtlanmıştır. Müzik kavramayı geliştirmek için de sıkça kullanılır. Bu nedenle eğitim hayatında büyük bir merak ve istekle uygulanmaktadır. Her öğrencimizin müziğin içinde olması, en az bir enstrümanla tanışıp uğraşması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz ve eğitimlerimizi akademik kariyeri yüksek öğretmen kadromuzla sürdürüyoruz. Velilerimizin de desteğiyle yaktığımız bu meşaleyi, öğrencilerimiz daha da yükseklere taşıyacaklardır’’ dedi. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun ise bu koroda emeği geçen herkese teşekkür etti.