Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"O iş bitti"

Silikon Vadisi'nin Gebze'de kurulmasının gündemde olduğunu anımsatan ve Silikon Vadisi'nde Ankara seçeneği de değerlendirilmeli diyen TÜGİAD Ankara Başkanı Barış Aydın’a cevap Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’den geldi. Çiler, “O iş bitti, Silikon Vadisi Gebze’ye kurulacak. Çok istiyorlarsa başka bir silikon vadisi de Ankara’ya kursunlar” dedi.

"O iş bitti"
16 Şubat 2013 - 16:26
 TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Aydın’ın açıklamalarına Gebze’den ilk değerlendirme Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’den geldi. Çiler, “Ankara’nın dinamik bir şehir olduğuna dikkat çekenlere, Gebze’nin sanayi lokomotifi hatırlatmak isterim’ diyerek, Gebze’nin gelişimine katkı sağlayacak projeye sahip çıktı.
 
GEBZE’DE KURULACAK 
Çiler açıklamasının devamında, “Silikon Vadisi’nin Gebze’de kurulması Resmi Gazete’de yayımlandı. Silikon Vadisi Gebze Ticaret Odası’na kayıtlıdır. Ayrıca kuruluşun yönetim kurulu başkanı ve temsilcileri ile sürekli olarak irtibat halindeyiz, toplantılar yapıyoruz. O iş bitti. Vadi Gebze’ye kurulacak. Ankara’dan talep olduğunu duyduk. Çok istiyorlarsa oraya yeni bir bilişim merkezi kurabilirler. Ancak Gebze’deki üssün başka bir yere alınması mümkün değildir” ifadelerini kullandı.