Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

NVN Nevin Toğru Güzellik'ten anlamlı proje

NVN Estetik ve Güzelli'in sahibi Nevin Toğru Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan engelli vatandaşlarımıza ücretsiz olarak kişisel bakım uygulaması yapacaklarını kaydetti

NVN Nevin Toğru Güzellik'ten anlamlı proje
29 Aralık 2022 - 15:46 - Güncelleme: 29 Aralık 2022 - 18:51
Gebze ve Darıca Kaymakamlığı,Büyükşehir, Gebze, Darıca Belediyeleri ile Darıca Bir Umut Engelliler Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen projenin tanıtım toplantısı Osman Yılmaz Mahallesi, 634. Sk. No: 12 Gebze adresindeki NVN  Nevin Toğru Estetik ve Güzellik'te yapıldı.
Toplantıya, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arkan, Darıca Kaymakamlıgı Proje Koordinatörü Birsen Sarıtoprak ve NVN Estetik ve Güzellik'in sahibi Nevin Toğru katılırken, organizasyonla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arkan, NVN Estetik ve Güzellik'in sahibi Nevin Toğru ve organizasyona destek veren Gebze, Darıca Kaymakamları ile Gebze ve Darıca Belediye Başkanlarına gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum