Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

NENEHATUN'A ÇOK YAKIŞTI!

Darıca Nenehatun Mahalle sakinlerine uzun yıllar hizmet verdikten sonra kullanılamaz hale gelen Aile Sağlık Merkezi Binası, hayırsever işadamı Hüseyin Güzeltepe tarafından yıkılarak yeniden yaptırılmaya başlanmıştı. İnşaat çalışmaları biten aile sağlık merkezi önümüzdeki haftalarda büyük bir açılışa hazırlanıyor

NENEHATUN'A ÇOK YAKIŞTI!
11 Temmuz 2013 - 09:34
 Başka bir yere taşınmak üzereyken, mahalle sakinlerinin bu karara karşı çıkarak imza kampanyası başlatması da fayda vermeyince, bölgenin sayılır iş adamlarından Kerimiz Demirçelik Mamülleri San. Tic. Ltd. Şti’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Güzeltepe, duruma el koymuş ve aynı yere yeni bir bina yaparak bağışlayacağını söylemişti. 
Verdiği sözü yerine getiren hayırsever iş adamı Hüseyin Güzeltepe Darıca Kaymakamı Osman Ateş ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile beraber aile sağlık merkezinin temelini atmıştı. Temeli atılan Nenehatun Mahallesi Aile Sağlık Merkezi yeni Binası’nı yaptıran ve bitiren işadamı Hüseyin Güzeltepe “En kısa sürede burayı bitirdik. Bu güzel sağlık tesisimizi Nenehatunlu vatandaşlarımızın hizmetine açmak için sabırsızlanıyoruz. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Üst katının Darıca Belediyesi tarafından Bilgi Evi yaptırılacağı öğrenilen Nenehatun Aile Sağlık Merkezi,önümüzdeki hafta Kocaeli protokolünün kalımıyla açılacak.