Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mynet, Polat'ın haberini ilginç bulundu

Yaklaşık olarak on beş milyon üyesi bulunan, ülkenin en büyük ve ilk Türkçe internet portallarından olan Mynet, geçtiğimiz cumartesi günü 61 kareden oluşan,’’Türkiye’nin eşine az rastlanır görüntüleri’’ne yer verdi.

 Mynet, Polat'ın haberini ilginç bulundu
19 Ocak 2015 - 07:52
Tarlasındaki binlerce karpuzu güneşten korumak için tek tek gazete kağıdına saran çiftçiden tutun da, kamyonunun kasasına 2 kamyon daha yükleyen şoföre kadar birbirinden ilginç 61 fotoğrafın yer aldığı mynet’teki haberde, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat’ın da ses getiren bir haberine yer verildi. 
Geçtiğimiz yıl, Gebze’deki bir inşaatın temel kazı çalışmaları nedeniyle hemen yanı başında yer alan ve devrilme tehlikesi geçiren 5 katlı bir apartmanın yan yatmaması için 2 vincin kolları ile desteklendiği haberini yapan Erol Polat, bu olayın tüm ulusal Tv ve gazetelerde ülke gündemine oturmasına neden olmuştu.
Geçtiğimiz gün ise, ’’Türkiye’nin eşine az rastlanır görüntüleri’’ne yer veren mynet, aradan geçen 1 yıla rağmen bu haberi ilginç bularak tekrar okuyucularıyla paylaştı.