Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Murtazaoğlu, MHP Darıca ile buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Adayı Hüseyin Murtazaoğlu Darıca MHP İlçe Teşkilatı ile birlikte tanışma yemeği yedi.

 Murtazaoğlu, MHP Darıca ile buluştu
20 Ocak 2015 - 08:09
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Adayı Hüseyin Murtazaoğlu, 1 Şubatta yapılacak olan İl Başkanlığıseçimi öncesi Darıca İlçe Teşkilatının yönetimi ile İl Delegesi tanıtımı çerçevesinde Bayramoğlu’nda bulunan Paradise Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldiler.
Yemeğe katılan Darıca İlçe Başkanı F.Kürşat Demir yaptığı konuşmada: “ İnanıyorum ki Darıca’da birliği sağlayacağız.Buradan hareketle Kocaeli ve tüm Türkiye’de MHP olarak birlik olacağız.Başkan Adayımız Murtazaoğlu’na bu etkinliği sağladığı için hepimizin adına teşekkür ediyorum”, açıklamasını yaptı.
 
ALLAH NASİP EDERSE 1 ŞUBATTA İL BAŞKANIYIM
İl Başkan Adayı Hüseyin Murtazaoğlu yaptığı konuşmada: geçtiğimiz dönemde 12 ilçe yönetimimizin ilçe başkanları seçimi yapıldı. Allah izin verirse ve sizlerin desteği ile 1 Şubatta İl Başkanı olacağım.Son yerel seçimlerde partimiz olarak 12 ilçemizde 12 de 0 gibi kötü bir sonuçla yerel seçimlerde kazancımız olmadı. Adaylığımın amacı bu başarısızlığa bir son vermek. İyi bir il yönetimi kurarak, oradan ilçe yönetimlerine ve ilçe yönetimlerinden ise mahalle teşkilatlanmasını en iyi şekilde örgütleyerek, tabana inerek vatandaşın sorunlarına hakim olmak ve sorunlara çözüm bulmak olacak. Hedefimiz bu yapılanma ile önümüzdeki genel seçimlerde bir olan milletvekili sayımızı üç milletvekiline çıkarmaktır.Böylelikle ya ana muhalefet ya da iktidar ortağı olacağız “, dedi
 
DARICA YENİ BİR YAPILANMAYA GİRDİ
Konuşmasında 3 Ocakta yeni İlçe Başkanını seçen Darıca MHP Yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan Murtazaoğlu, yeni yönetimin başarılı olacağından eminim dedi. Darıcanın sorununun mahalle teşkilatlanmamasının olmamasına bağlayan Murtazaoğlu seçildikleri takdirde bu sorunu ortadan kaldıracaklarını ve en iyi yapılanmayı ilçe yönetimi ile birlikte oluşturacaklarını ifade etti.Ayrıca İl yönetimine Darıca’dan delege için ilçe başkanı F.Kürşat Demir’e istek de bulunduklarını ve Demir’in ise ilçe yönetimini önümüzdeki günlerde toplayarak aday belirleyeceğini sözlerine ekledi.
 
BAŞARISIZLIKTA KOLTUĞUMUZU BIRAKIRIZ
Önümüzdeki genel seçimlerde il ve ilçe yönetimi olarak birlikte el ele başarı için çalışacaklarını ve en az üç milletvekili çıkarmak için çalışacaklarını ifade eden başkan adayı Murtazaoğlu başarısız oldukları anda siyasetin asıl gereği olan istifa ederek koltuklarını bırakacaklarını ifade etti.
 
KADIN ÜYELERİMİZDE ARTIŞ OLACAK
Milliyetçi Hareket Partisi olarak hep erkek egemenliğinin ön planda olduğunu dile getiren İl Başkan Adayı Murtazaoğlu kadın üyelerimizin sayısını arttırarak erkeklerin giremediği yerlere kadın üyelerimizin daha rahat girmesini sağlayarak vatandaşın sorunlarına daha rahat ulaşmak istediklerini açıkladı.