Minik Yüreklerden Afrin'ndeki askerlere mektup
Darıca Mustafa Kemal Ilkokulu öğrencileri, Afrin’deki kahraman askerlere duygu yüklü mektup yolladı.

15 Şubat 2018 - 12:27
Darıca Mustafa Kemal İlkokulunun minik öğrencileri, Afrin’de teröristlerle çarpışan askerlerimize ulaştırılması için, kendi duygularını anlattıkları 247 mektubu dün postaya verdiler.
Kelimelere gücü yeten minikler, kendi duygularını kağıda dökerken, diğer minikler ise bu duygularını resimlerle anlatmaya çalıştılar.
Mektupların bazıları, ‘’Zalimin zulmünden Allah’ü Ekber nidasıyla mazluma umut olan ey şanlı Türk Askeri!’’ ,ve ‘’ Mazluma, uzanan zeytin dalıyla ümit olan Ey Şanlı Türk Askeri! ‘’şeklinde başlarken, bir mektupta, ‘’ Asker abilerim siz varsınız diye rahat uyuyoruz’’ şeklinde duygulara yer verilmiş.