Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Şeker ; Türkiye'nin Suriye ve Irak olmama seçimi yapılacak 

14 Mayıs Tarihinde yapılacak seçimlerde aday olmayan Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın bu sabaha Darıca Balıkçı Restaurant’da düzenlediği basın toplantısına katılarak burada bir konuşma yaptı. Seçimlerin önemine değinen Şeker, ‘’  Ben bu seçim gibi böyle çok enteresan bir seçim görmedim. Bu seçim gerçekten ülkenin tamamıyla bekasıyla ilgili bir seçim. Ülkenin geleceğiyle ilgili bir seçim. Ülkenin Allah korusun Suriye gibi Yoksa mevcut pozisyonu daha da güçlenerek konuşur mu? Diye yapılan bir seçim.

Milletvekili Şeker ; Türkiye'nin Suriye ve Irak olmama seçimi yapılacak 
01 Mayıs 2023 - 16:41
 İlyas Şeker, 14 Mayıs’taki seçimlerin oldukça enterasan bir seçim olduğuna dikkat çeker‘’. Televizyonları takip ediyorsunuz, yazılı basını, sosyal medyayı takip ediyorsunuz, konuşmaları takip ediyorsunuz. Çok enteresan bir seçim ortamındayız. Ve yıllardan beri aktif siyasetin içindeyim. Doksandan beri siyasetin içindeyim. Ben bu seçim gibi böyle çok enteresan bir seçim görmedim. Bu seçim gerçekten ülkenin tamamıyla bekasıyla ilgili bir seçim. Ülkenin geleceğiyle ilgili bir seçim. Ülkenin, Allah korusun Suriye gibi mi, yoksa mevcut pozisyonu daha  güçlendircek mi ? Diye yapılan bir seçim. 

TÜRKİYE IRAK GİBİ BÖLÜNECEK Mİ, YOKSA DAHADA MI GÜÇLÜ OLACAK ? BUNUN SEÇİMİ YAPILACAK

Bu seçim Türkiye Irak gibi bölünsün, parçalansın mı? Yoksa bugünkü konumuyla daha da güçlü hale gelmesi için mi ? diye yapılan bir seçim. ‘ Bunu nereden çıkardın ?’ diye sorabilirsiniz. 
Bir iki örnek vereceğim, şimdi bu seçimde özellikle cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili iki tane ittifak var. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı diye. Işte ittifakları kimlerin oluşturduğunu biliyorsunuz. yıllardan beri, 30-40 yıldan beri terörle mücadele ediyoruz Türkiye'de. Ve bu anlamda 50 Bine yakın şehidimiz oldu. Askerimiz şehit oldu, polisimiz şehit oldu, öğretmenimiz şehit oldu sivil vatandaşlarımız şehit oldu. 50 bine yakın insanımız hayatını kaybetti terör nedeniyle. Kim bu terör? PKK terör örgütü. Ve üzülerek şunu izliyoruz. Şunu görüyoruz. PKK terör örgütünün elebaşı bebek katilleri kafalarını artık inlerinden çıkaramadıkları için çıkardıkları an SİHA'yla anında imha ediliyorlar. Çıkaramıyorlar ama oradan açıklama yapıyorlar. 

PKK, KILIÇDAROĞLU’NUN KAZANMASINI İSTİYOR

Nedir açıklamaları?14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimi Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması lazım. Millet İttifakı kazanması lazım. Yoksa bu Cumhur İttifakı, AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan bize yaşama hakkı tanımıyor. Bunu açık açık söylüyorlar. Hepiniz duymuşsunuzdur Ve biraz daha ileri gidiyorlar. Yine aynı şekilde terör örgütü liderleri bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'na, Millet İttifakı'na. Eğer 14 Mayıs akşamı Kılıçdaroğlu veya Millet İttifakı kazanırsa ‘ memlekette iç savaş çıkar ‘ diye açık açık tehdit ediyorlar. 
Çıkarın da görelim. Göreceğiz 15 Mayıs sabahı. Çıkarın da görelim. Nasıl çukurlara gömüldüyseniz aynı şekilde gömüleceksiniz. . O terörist O bebek katili. O polisimizin, askerimizin, öğretmenimizin katili. Bunu söyleyecektir. Ama benim üzüldüğüm nokta şu. Ne Kemal Kılıçdaroğlu'da, ne Meral Akşener'de,  Davutoğlu'nda, Babacan'da,  Karamollaoğlu'da bu açıklamaya karşı bir tepki bile vermiyor. ?

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum