Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Okur, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Okur, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı
10 Ocak 2013 - 11:20
 Okur mesajında; ''Bütün tecrübeler göstermektedir ki, özgür ve çok sesli bir medya ortamı, demokratik ve şeffaf sistemlerin hem sonucu, hem de şartıdır. Özellikle günümüzün hızla küreselleşen dünyasında; kitle iletişiminin önemi daha da artmıştır.

 

Basın, milletimizin ortak sesi olmasından öteye, kamuoyunun da vicdanını temsil etmektedir. Bu temsil, hiç şüphesiz fikirlerin serbestçe söylenip yazılmasıyla anlam bulur. Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir.

Toplumsal gelişmemizde, demokrasimizin sağlıklı işlemesi ve yerleşerek kökleşmesinde böylesine hayati bir sorumluluk üstlenen basın mensuplarımızın, görevlerini çağdaş imkanlarla ve daha verimli şekilde yerine getirebilmelerine büyük önem vermekteyiz.

Bu düşüncelerle, basın meslek ahlak ilkelerine bağlı, tarafsız, kamu yararını her şeyin üzerinde tutan ve özel hayata saygılı bir anlayışla çalışmalarını sürdüren   Kocaeli  basınımızın, tarafsız, güvenilir ve de  bizlerle sürekli beraber olan değerli gazetecilerimizin ve çalışanlarının  gününü bir kez daha kutluyor, aileleriyle birlikte mutlu yarınlar geçirmelerini diliyorum.