Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP, Yudum Kaşıkçı ismiyle doğru olanı yaptı

14 Mayıs Tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri’nde MHP Kocaeli’den partisi tarafından 2. sıradan aday gösterilen Gebzeli Yudum Kaşıkçı’nın sıralamadaki yeri bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

MHP, Yudum Kaşıkçı ismiyle doğru olanı yaptı
07 Nisan 2023 - 17:20
MHP Bünyesinde kurulan  KAÇEP’in ( Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı ) esk il başkanlarından Yudum Kaşıkçı’nın Kocaeli’den mevcut milletvekli Saffet Sancaklı’nın ardından 2. sıradan seçimlere girecek olmasının Gebze Bölgesi adına bir şans olarak değerlendiriliyor.
Yudum Kaşıkçı’nın kadın aday olarak gösterilmesi ve uzun süreden bu yana hem siyaset, hem de STK’larda görev yapması nedeniyle aranılan bir aday olduğu kulislerde konuşulurken, MHP’nin doğru olanı yaptığı ve bu konuda  önemli bir karara imza attığı  ifade ediliyor.
Gebzeliler’in uzun yıllardan bu yana il olma isteğinin, seçilmesi durumunda Yudum Kaşıkçı tarafından TBMM’de sürekli olarak gündeme getirileceği de iddia edilirken, Kaşıkçı’nın da konuyla ilgili olarak Gebzeliler’in ve Kocaelililer’in hakkını sonuna kadar savunacağını söylediği öğrenildi.
MHP Kocaeli’den 2. Sıradan aday gösterilen Yudum Kaşıkçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu görüşlere yer verdi;’’ Şahsımı 28. Dönem Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi 2. sıra Milletvekili adayı göstererek onurlandıran, Bilge Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye saygı ve şükranlarımı sunarım. Tüm teşkilatlarımız ve dava arkadaşlarımız ile çıktığımız bu yolda, Sefer Bizim Zafer Allah’ındır ‘’

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum