Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kongresi'nin tek adayı Aygün bombaladı;

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde bugün başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'de konuşan ve genel merkez tarafından alınan karar gereği genel kurula tek aday olarak giren mevcut ilçe başkanı Adem Emre Aygün, yaptığı konuşmasında, '' Partimize olan sızmaların olduğu dönemlerde İl Başkanım Aydın Ünlü ve MYK Üyemiz Erkan Azeri'nin teklifi ile liderimizden onay alarak atandım'' dedi

MHP Kongresi'nin tek adayı Aygün bombaladı;
15 Ağustos 2020 - 15:37 - Güncelleme: 15 Ağustos 2020 - 16:22

Milliyetçi Hareket Partisi  Darıca İlçe Başkan ve yönetiminin belirleneceği  5. Olağan Kongresi Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Divan Başkanlığına, MYK Üyesi Erkan Azeri, Divan Üyeliğine ise Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Fikret Ağbaba ve İl Genel Sekreteri Hamza Güloğlu seçildiği kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mektubu okundu. 

CUMHUR İTTİFAKI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Genel Merkez tarafından tek aday olarak belirlenen mevcut başkan Adem Emre Aygün, kürsüde yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

Partimize olan sızmaların olduğu dönemlerde İl Başkanım Aydın Ünlü ve MYK Üyemiz Erkan Azeri'nin teklifi ile liderimizden onay alarak atanmıştım. Allah nasip etti, bir defa daha sizlerin sayesinde seçilerek ilçe başkanlığı görevine getirildim. Yaklaşık 3 yıldır liderimizin talimatı ile Cumhur İttifakı için gece gündüz çalışıyoruz. Devletin bekası ve milletin bölünmez bütünlüğü için sizlerin tekrardan güvenini kazanmak için aday oldum. Önce Allah'ın izniyle, sonra sizlerin desteğiyle partimize hizmet etmek istiyor, sizlerden tekrar destek ve dualarınızı bekliyorum. Sağolun varolun, Allah'a emanet olun.

DELEGELER OY KULLANMAYA BAŞLADI
400 Delegenin bulunduğu MHP Darıca İlçe teşkilatı'nda oy kullanmaya gelenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok olurken, tek aday Adem Emre Aygün için 2 sandıkta oy kullanma işlemleri başladı. Saat 17.00'a kadar devam edecek olan genel kurulda daha sonra sandıklar açılarak Adem Emre Aygün'ün yeniden başkanlığa seçilmesi resmileşecek.
Kongreye MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Zafer Timur,  Gebze İlçe başkanı Serkan Kural, Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Çayırva İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk de katıldı.

 

AYGÜN'ÜN LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE;

ASİL ÜYELER:

1. Adnan Gedikli
2. Ahmet Şahin
3. Ali Arslan
4. Ali bıyık
5. Barış şimşek
6. Bülent Aslan
7. Ekrem Çalışkan

8. Engin Yazgan
9. Fatih Ünsal
10. Hasan Yeniay
11. İbrahim Çolak
12. İlhan Demirci
13. Sevilay Cömert
14. Mustafa Bayır
15. Sevinç Azeri
16. Şemistan Geçgili
17. Toyga Aydın
18. Yüksel Aktepe

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum