Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kocaeli'nin kadınlar için yapılan programına Azerin de katıldı

MHP Kocaeli İl Teşkilatı tarafından Gebze’de düzenlenen ‘Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını Nene Hatun’u Anma Programı’nda ses sanatçısı Azerin sahne aldı.

MHP Kocaeli'nin kadınlar için yapılan programına Azerin de katıldı
24 Mayıs 2022 - 10:16
Düzenlenen programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları katıldı. Programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

“TÜRK KADINININ ŞEREFLİ MÜCADELESİNDE SAKLI”
Programda söz alan İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “Nene Hatun’un, Seher Fatma’nın, Şerife Bacı’nın, Gördesli Makbule’nin torunları olan siz değerli hanımefendilerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Biliyoruz ki Kadının tarihi insanlığın tarihidir, çünkü kadın insan, bizler de insanoğluyuz. Anadolu coğrafyasındaki var oluş sırrımız Türk kadının şerefli mücadelesinde saklıdır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım nezdinde ebediyete irtihal eden tüm annelerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

“ÜLKÜCÜ HAREKET’E DAVET EDİYORUM”
Türkiye’nin geleceği; kadınlarımızın üstleneceği yapıcı role, yapacakları değerli çalışmalara ve eşsiz fedakârlıklara yakından bağlıdır. Bu itibarla parti olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız, her şartta kadınlarımızın hak ve hukukunu korumaya, savunmaya devam edeceğiz. Tüm kadınlarımızı da gücümüze güç katmaya, parti çalışmalarımızda omuz omuza mücadele etmeye davet ediyorum. Milliyetçi Ülkücü Hareket’e davet ediyorum.

“BAŞKA İLKLERİ VE BAŞARILARI GÖRMEYİ ÜMİT EDİYORUM”
Malumunuz üzerine 10 ay önce Ülkü Ocakları İl Başkanı iken liderimizin tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak görevlendirildim. Bu süreçte birçok ilke, birçok başarıya hep birlikte imza attık. Kocaeli’de yaşayan her vatandaşımızın desteğini yürekten hissettik.  Bu vesileyle bir kez daha aziz ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Yunus Emre Kurt olarak sizlerin kardeşi, dostu olmayı nasip eden Rabbime şükrediyorum. Hep birlikte başka ilkleri ve başarıları görmeyi ümit ediyorum. Şimdiye dek olduğu gibi kafanızı nereye çevirirseniz Milliyetçi Hareket Partisini göreceksiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum