Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca'da devir teslim töreni miting havasında geçti

MHP Darıca İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı. Miting havasında gerçekleşen törende Ali Bıyık, mazbatasını alarak resmen MHP Darıca’nın ilçe başkanı oldu.

MHP Darıca'da devir teslim töreni miting havasında geçti
12 Ekim 2024 - 10:20
MHP Darıca İlçe Başkanlığında düzenlenen törene MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Paltacı, MHP Darıca İlçe Başkanı Ali Bıyık, MHP Darıca Belediyesi meclis üyesi Hasan Yeniay, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Sezer, MHP il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. 

İL BAŞKANI TUNCAY BATI, DARICA’NIN KENDİLERİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR İLÇE OLDUĞUNU İFADE ETTİ
MHP Darıca İlçe Başkanlığına atanan Ali Bıyık’ı tebrik eden MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Darıca’nın kendileri için çok önemli bir ilçe olduğunu ve Ali Bıyık ile ekibinin bu görevi en güzel şekilde yerine getireceğini ifade etti. 

MUZAFFER BIYIK’TA KATILDI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmada ‘’ Bizim yolumuz; sadece sözlerden ibaret değil, hakikatin izinde yürüyenlerin davasıdır. Bu kutlu yolun temeli iman, özünde sevda, ruhunda sadakat vardır. Göreve başlayan MHP Darıca İlçe Başkanı Ali Bıyık’ı tebrik ediyor, kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

YENİ BAŞKAN ALİ BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ
MHP Darıca İlçe Başkanı Ali Bıyık ise devir teslim törenine katılan tüm partililerine teşekkür ederek, MHP Darıca ailesi olarak hep beraber başarılı işlere imza atacaklarını belirtti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum