Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Meclis üyesi Şen'den 3 Koli yardım

Kars'ın Arpaçay ilçesinin Aydıngün köyünde yoksulluk içerisinde yaşayan ve 3 ile 5 yaşlarında 2 çocuk sahibi olan Yılgın ailesine, Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ayhan Şen , 3 koli yardım paketi gönderdi

Meclis üyesi Şen'den 3 Koli yardım
11 Kasım 2019 - 22:25

Evlendikten sonra İstanbul'da geçim sıkıntısı yaşayan Yılgın ailesi, 6 ay önce memleketleri Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı 50 hane, 170 nüfuslu Aydıngün köyüne döndü. Köyde, batıya göç eden ailenin harabeye dönen evine yerleşen Güllü- Ali Yılgın çocukları ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başladı.
Yiyecek, yakacak ve hatta giyecekleri hiçbir şeylerin olmadığını belirten Yılgın ailesi ”Oğlum Yiğit ve kızım Melek Naz'a uzun süredir yemek yapamıyorum. Ben de her anne gibi çocuklarıma ve eşime bakmak istiyorum. Bazen aç yattığımız bile oluyor. Allah köy muhtarı ve komşularımızdan razı olsun. İstanbul'da yüzümüze bakan yoktu" dedi.
Zor durumda olan Yılgın ailesini bu durumdan kurtarmak için çalıştıklarını söyleyen köy muhtarı Ülgen Tanrıverdi, kaymakamla birlikte bir ev yapmayı plandıklarını belirtirken ailenin durumu bazı ulusal haber sitelerinde yer aldı.

 

Ayhan Şen 3 koli yardım gönderdi

Haberi okuyan Darca Belediyesi Meclis Üyesi Ayhan Şen, ailenin yaşadığı sıkıntının bir nebze de olsa giderilmesi için içerisinde elbise, oyuncak, kuru gıda, ayakkabıdan  oluşan 3 koli hazırladı.

Kızıyla birlikte özenle hazırladıkları kolileri Arpacay’daki aileye göndermek için kargoya veren Ayhan Şen, ‘’ Onlar orada soğuktan üşürken ve aç yatarken biz burada nasıl rahat uyuruz? ‘’ şeklinde konuştu.