Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Marmara ve İç Anadolu Bölgesi sallandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre Düzce Gölyaka merkezli 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Marmara, İç Anadolu ve Trakya bölgelerinde hissedilirken merkez üssü Düzce'de bazı binalarda çatlaklar oluştu.

Marmara ve İç Anadolu Bölgesi sallandı
23 Kasım 2022 - 10:10 - Güncelleme: 23 Kasım 2022 - 11:21
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce'de saat 04.09'da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde 1'i ağır 22 kişinin yaralandığını açıkladı. Bakan Koca, "Düzce'de 22 yaralımız var, 1'inin durumu yüksekten atlama sebebiyle ağır. Şehre gerekli ambulans ve UMKE timi görevlendirmeleri yapılmıştır" dedi.

DÜZCE VALİSİ  ATAY: CAN KAYBI YOK

Düzce Valisi Cevdet Atay da "İlimizde meydana gelen 5.9 şiddetinde ki depremin ardından valiliğimize, AFAD ve 112 ekiplerine şu ana kadar ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır. Ekiplerimizin saha taraması devam etmektedir. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun" açıklamasında bulundu.

DÜZCE’DE OKULLAR TATİL EDİLDİ 

Düzce Valisi Cevdet Atay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, okulların tatil edildiğini duyurarak, “İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim- öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun” dedi. 

GÖLCÜKLÜLER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Öte yandan Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde depremi hissedenlerin çoğu, sokaklara akın etti. 17 Ağustos 1999 depreminin merkez üssünde paniğe kapılanlar, evlerinden dışarı çıkarak, parklarda ve açık alanlarda bekledi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum