Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manavgat'ı yen yola devam et!

Cumartesi günü deplasmanda Manavgatspor’a konuk olacak olan temsilcimiz Darıca G.B, rakibiyle 6.kez karşı karşıya gelecek.

Manavgat'ı yen yola devam et!
18 Şubat 2016 - 07:21
İki takım arasında daha önce oynanan 5 karşılaşmada her iki takımın galibiyet sayılarında eşit olduğu göze çarpıyor. İki takım da 2’şer kez sahadan 3 puanla ayrılırken, 1 mücadele eşitlikle sonuçlanmıştı. Ligin ilk yarısında oynanan maçta rakibini İbrahim Yılmaz(2) ve Nurullah Dağaşan’ın golleriyle 3-1 yenen Darıca G.B, Cumartesi günü de Evrenseki Stadı’ndan galibiyet çıkararak Play-Off yolunda altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

CEZA BUGÜN AÇIKLANIYOR
Darıca Gençlerbirliği, Dersim maçında yaşanan olaylarla ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle savunma istenen sarı-yeşilli kulübe para cezası gelmesi bekleniyor. Ayrıca çıkan olaylar çerçevesinde kırmızı kart gören yedek kaleci 
Onur Öztürk ile sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Darıca G.B. yöneticisi Mustafa Öztürk ve antrenör Nuri Kamburoğlu da PFDK’ya sevk edilen isimler oldu. Kulübün ve bu 3 ismin alacağı ceza bugün açıklanacak.

YOLCULUK UÇAKLA
Cumartesi günü Manavgat ile kritik bir 90 dakika mücadelesine çıkacak olan 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin 
Antalya programı belli oldu. Buna göre Cuma günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pegasus’a ait 15.10 uçağıyla hareket edecek olan sarı-yeşilli kafile, Manavgat’ta bulunan The Sense Deluxe Otel’de maç saatini bekleyecek. Cumartesi günü 13.30’da maçını oynayacak olan ekibimiz aynı gün 20.25 uçağıyla Darıca’ya geri dönecek.