Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Maltepe maçının hasılatı şehit ailelerine verilsin!

Ülkemizin çok önemli bir dönemden geçtiği bu günlerde, sporun birleştirici gücünü sergilemek amacıyla 15 Temmuz Şehitleri için önemli bir karar almak gerekiyor.

Maltepe maçının hasılatı şehit ailelerine verilsin!
09 Ağustos 2016 - 15:10

Darıca Gençlerbirliği’nin Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta kendi sahasında oynayacağı ilk maç olan Maltepespor mücadelesinin bilet satış geliri, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine verilmesini talep ediyoruz. Ülkemize, demokrasimize sahip çıkmak için 15 Temmuz darbe girişimi sırasında sokağa çıkarak canını ortaya koyan, devleti, ailesi ve onuru için darbecilere karşı göğsünü siper eden, kimisi şehit kimisi gazi olan vatandaşlarımız; ülkemizin gurur kaynağıdır ve bölünmez bütünlüğümüzün simgesi olarak tarihe geçmiştir.

YÖNETİMİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Darıca Gençlerbirliği olarak sporun birleştirici gücüyle tüm dünyaya Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve egemenliğin vazgeçilmez olduğunu belirtmemiz gerekiyor. ‘Hâkimiyet Milletindir’ inancıyla 3 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan Maltepe maçına gelecek olan cefakâr Darıca Gençlerbirliği taraftarının tribünlerde milli duruşu ve futbolun centilmen yüzünü sergileyeceğinden ve Darıca Stadı’nı Maltepe maçında tıklım tıklım dolduracağından eminiz. Bu Milli görev için Darıca Gençlerbirliği taraftarının Maltepe maçına ekstra önem göstereceğinden hiç şüphemiz yok. Darıca Gençlerbirliği yönetimine Maltepe maçının bilet hasılatını Şehit Ailelerine bağışlayarak bu Milli görevi yerine getirmeye davet ediyoruz.

ÖZTÜRK TAMAM DEDİ
Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk ise böyle bir organizasyon için ellerinden geleni yapacaklarını ve Darıca GB camiası olarak gerekeni yapacaklarını belirtti.