Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kurye, kendisini vuranı tanıyormuş

Çayırova'da dün akşam saatlerinde çalıştığı restorana verilen yemek spaşirini götürdüğü adreste kendisini bekleyen 4 kişiden birinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu yaralanan motokurye Ö.S., ifadesinde kendisi vuran kişinin A.Ö. olduğunu söyledi.

Kurye, kendisini vuranı tanıyormuş
17 Nisan 2023 - 16:27
Çayırova, Özgürlük Mahallesi, 222'nci Sokak üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda  4 kişi, bir restoranı arayarak yemek siparişi verdi. Restoranda kurye olarak çalışan Ö.S., siparişleri istenen adrese götürdü. Ö.S., burada kendisini bekleyen 4 kişiden birisinin arkadan pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu kalçasından yaralandı
Şüphelilerin olay yerinden kaçmasının ardından  çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kurye, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gebze Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Kurye Ö.S., polise verdiği ifadesinde, kendisini  A.Ö.isimli bir şahsın vurduğunu ve bu kişiyle husumetli olduğunu söyledi.
Polis, eşgalini belirlediği A.Ö.’nün çok sayıda suça karıştığını tespit ederken, A.Ö. ve diğer 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum