Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kurt, Bahçeli ile görüştü

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Ankara’ya gitti MHP Genel Merkezi’nde ziyaretler gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen, MHP liderinin selamını getiren Kurt’un bu ziyaret sonrası, teşkilatlarda bazı değişimlerin olabileceği konuşuluyor.

Kurt, Bahçeli ile görüştü
17 Kasım 2022 - 18:27
28 Temmuz 2021 tarihinde Ankara’ya giderek görevi MHP Genel Merkezi’nden alan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, kente dönüp teşkilatı yeniden açtıktan sonra İzmit, Dilovası, Gebze ve Darıca İlçe Başkanları görevlerinden istifa ettiklerini açıklamıştı. Bu süreç sonrası sürekli parti genel merkezi ile temas halinde olan Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca ve yönetimi feshedilirken Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender görevden alındı. İlçe Başkanları görevden alınan, feshedilen ve istifa eden başkanlar yerine İzmit’te Kemal Okur, Dilovası’nda Ali Demiray, Gebze’ye Bülent Özdemir, Darıca’ya Yücel Bektaş ve Karamürsel’e Adnan Bozkurt Göktekin’i atandı. İlk etapta değişen ilçe başkanları sonrası Derince’ye Salim Sayar, Kartepe’ye ise Hayati Dilem’in ataması yapıldı. Yapılan genişletilmiş ilçe istişare toplantıları sonrası 28 Mart 2022 tarihinde tekrar Ankara’ya giden MHP İl Başkanı Kurt’un dönüşü sonrası 11 Nisan 2022 tarihinde MHP Gölcük İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Bilal Çakır görevden alındı, Çakır yerine yaklaşık 15 gün sonra Derya Çavdar atandı. Bir Ankara ziyareti sonrası daha ilçe başkanlarında değiş süreci yaşanırken, Ramazan ayı ise iftar programlarıyla geçildi. Ramazan Ayı sonrası yapılan genişletilmiş ilçe istişare toplantıları ve iftar programları sonrası Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban da görevden alındı. Uzun bir süre boş kalan başkanlığına Çayırova İlçe Başkanlığı’na dah sonra İsmail Akkuş atandı.

DEĞİŞİM SÜRECİ DEVAM EDEBİLİR
Her genel merkez ziyaretinin ardından teşkilatlarda değişim ya da yeni bir program süreci başlayan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, geçtiğimiz hafta yine Ankara’ya gitti. Parti genel merkezinde görevli isimlerle görüşen MHP İl Başkanı Kurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de ziyaret etti. Kurt, sosyal medya hesabından “Liderimiz, büyüğümüz, yol göstericimiz Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek elini öpüp, hayır dualarını aldım. Genel başkanımızın Kocaeli’de tüm ülküdaşlarımıza selamı var” ifadelerini kullandı. Ziyaretin daraltılmış ilçe istişare toplantıları sonrası yapılmış olması teşkilat içerisinde değişim yaşanmamış olan Başiskele, Kandıra ve Körfez’e gözler çevrildi. İlçelerde değişimin devam edebileceği konuşuluyor...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum