Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOÜ'lü öğretim üyesi bilim ödülü aldı

Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Melekber Sülüşoğlu Durul, yaptığı akademik çalışmalar ve bilime katkısı ile başarılara imza attı.

KOÜ'lü öğretim üyesi bilim ödülü aldı
05 Ocak 2024 - 11:08
KOÜ’LÜ ÖĞRETİM ÜYESİ ÖDÜL ALDI
Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melekber Sülüşoğlu Durul üst üste başarılara imza atıyor. Durul’a 2023 yılı içerisinde yaptığı çalışmalar ve bilime yaptığı katkılar sebebi ile İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) tarafından ‘İKSAD 14’üncü Bilim Ödülü’ verildi. Küçük doğal popülasyonlar halinde bulunan az bilinen minör meyveleri içeren “Minör Meyveler II” isimli kitap Aralık 2023’te İKSAD tarafından yayınlandı. Durul, yayınlanan kitabın yazarları arasında yer alırken aynı zamanda editörlüğünü gerçekleştirdi.

DÜNYA ARAŞTIRMALARINA HİZMET EDEN İKSAD
Dünya’nın çeşitli üniversitelerinden akademisyenlerin görev aldığı ve uluslararası bilim insanlarının dünya standartlarındaki araştırmalarına hizmet eden İKSAD tarafından, İKSAD Bilim Kurulu Üyeleri kararınca, 2010 yılından itibaren bilime ve gelişime hizmet eden akademisyenleri ve genç araştırmacıları takdir etmek amacıyla, dünyanın çeşitli üniversitelerinden akademisyenlerin görev aldığı ve uluslararası bilim insanlarının dünya standartlarındaki araştırmalarına hizmet eden İKSAD tarafından, Kocaeli Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melekber Sülüşoğlu Durul’a 14. İKSAD Bilim Ödülleri kapsamında 2023 Yılı Bilim Ödülü verildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum