Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGACE'den Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi,  yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilmesi nedeniyle  Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

KOGACE'den Büyükakın'a hayırlı olsun ziyareti
10 Temmuz 2024 - 11:13 - Güncelleme: 10 Temmuz 2024 - 11:29
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti  Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kaplan ve Yardımcılığını yapan gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat’ın da aralarında bulunduğu heyetin yaptığı ziyarette, Başkan Tahir Büyükakın bazı basın yayın organlarının iftiralara kadar varan yalan yanlış haberlere yer vererek dezenformasyon yaptıklarını, bu konunun önüne geçilebilmesi için Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin yaptırımlar uygulaması gerektiğine inandığını kaydetti.
KOGACE Başkanı Cemal Kaplan ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hak verdiğini ancak cemiyetin herhangi bir yaptırım yapmasının doğru olamayacağını dile getirdi.
Basının görüş ve düşüncülerini kamuoyuyla paylaşması konusunda hür ve özgür olduğuna değinen Cemal Kaplan, iftira ve yalan haber niteliğindeki yayınların önüne geçilebilmesi için ilgili kanun maddeleri üzerinden yasal hak aranması gerektiğinin altını çizdi.

KOGACE Yönetimi, daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreterliği görevine getirilen Berna Abiş’i ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum