Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaelili Sigorta Acentelerinden Sigorta Fuarı'na çıkarma

Kocaeli Ticaret Odası ve KOSAD üyesi sigorta acenteleri, Antalya’da bu yıl 3.’sü düzenlenen Sigorta Fuarı’na katılarak, sektörün nabzını tuttu

Kocaelili Sigorta Acentelerinden Sigorta Fuarı'na çıkarma
08 Ekim 2024 - 11:19
 
Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi’nin (USFK 2024) 3.’sü bu yıl 3-4 Ekim 2024 tarihlerinde Antalya’ya gerçekleşti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde düzenlenen fuara, Kocaelili sigorta acenteleri yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, Kocaeli Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi, Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Bülent Yılmaz, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Delegeleri ile birlikte katıldığı fuarın ilk gününde, stant ziyaretleri gerçekleştirilirken, ikinci gününde de sektörün sorunlarını görüşmek ve çözüm önerileri geliştirmek üzere düzenlenen panellere katılım sağlandı.

BAŞKAN BULUT: SEKTÖRÜN GELECEĞİ İÇİN ÇOK KIYMETLİ
13. Sigorta Haftası kapsamında düzenlenen Sigorta Fuarı’nın sektör için çok kıymetli bir organizasyon olduğuna vurgu yapan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “Fuarımız, acentelerimizin iş birliklerini artırmaya yönelik sunduğu fırsatların yanı sıra, sektörümüzün geleceğinin çeşitli yönleriyle ele alındığı kıymetli bir organizasyon olmuştur. Sigorta Sektörünün Önemi, Sürdürülebilir Sigortacılık, Dijitalleşmenin Sigortaya Etkileri: Yakın Gelecekte Fırsatlar & Tehditler Sigorta Sektöründe Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi, Tüketici Gözü ile Sigorta ve Türk Dünyası Ekosisteminde Sigortacılık konularının detaylıca ele alındığı paneller, acentelerimize önemli bilgiler sunmuştur. Fuara emeği geçenleri kutluyor, devamını diyorum” dedi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum