Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli maçı Cumartesi günü

Kendi sahasında oynadığı Çorumspor'u 1-0 ile geçen Darıca G.B., bu hafta deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı maça kilitlendi. Kocaeli ile yapacağımız karşılaşma Cumartesi günü saat 13.30'a alındı

Kocaeli maçı Cumartesi günü
30 Ocak 2013 - 12:23
 Dün Darıca'da toplanan sarı-yeşilli futbolcular, kendi tesislerinde yaptığı tek çalışmayla Kocaeli maçının hazırlıklarına başladı. Darıca'da hedef galibiyet olarak belirlenirken, teknik direktör Mehmet Kaya, tüm oyuncuların çalışma performansından memnun kaldığını oyuncularına aktardı.
 
TOPLANTI YAPTI
Saat 14.00'de yapılan idman öncesinde oyuncuları ile bir toplantı yapan teknik direktör Mehmet Kaya, , "Yoğun tempoda çalıştık. Hepinize teşekkür ediyorum. Performanslarından teknik ekip olarak memnunuz. Bu sıkı ve disiplinli çalışmamızın semeresini ikinci yarıda da almaya devam edelim. Çorum engelini de geçti. Şimdi sıra Kocaeli'de" dediği ifade edildi.
Öte yandan Darıca G.B.'de Kocaeli programı belli. Buna göre sarı-yeşilli kafile, bir gün önceden kampa girecek. Darıcalı taraftarlar ise büyük bir kalabalıkla İzmit'e çıkarma yapacak.

MAÇ CUMARTESİ'YE ALINDI
Öte yandan Kocaelispor ile oynayacağımız karşılaşma Cumartesi günü saat 13.30a alındı