Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli İlahiyat Kültür Sanat ve Genel Yetenek Yarışmaları başlıyor

Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde eğitim gören ve mezun olan öğrencilerin kendilerini ve yeteneklerini geliştirmesi ve dostluklarını pekiştirmesi için bu yıl ilki yapılacak olan "1.Kocaeli İlahiyat Kültür Sanat ve Genel Yetenek Yarışmaları" başlıyor.

Kocaeli İlahiyat Kültür Sanat ve Genel Yetenek Yarışmaları başlıyor
12 Ocak 2023 - 10:59
Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneği, KOÜ İlahiyat Fakültesi, Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi iş birliğinde düzenlenecek olan "1.Kocaeli İlahiyat Kültür Sanat ve Genel Yetenek Yarışmaları" Kültür-Sanat ve Genel Yetenek Kategorilerinde toplam 12 dalda gerçekleştirilecek. Jüriler ile gerçekleştirilecek yarışmalarda öğrencileri keyifli bir süreç bekliyor. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Mayıs ayında düzenlenecek törenle takdim edilecek.

YARIŞMALARA KATILABİLECEK ÖĞRENCİLER
Yarışmaya Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, mezunları ve Temel İslam Bilimleri, İslam Hukuku, Felsefe ve Din Bilimleri ile İslam Tarihi ve Sanatları Programı Yüksek Lisans öğrencileri katılabilecek. KOÜ İlahiyat Fakültesi İlahiyat Programı Öğrencileri 12 dalda, KOÜ İlahiyat Fakültesi İlahiyat Lisans Tamamlama Programı Öğrencileri "Kısa Film, Fotoğraf, Hüsn-i Hat, Ebru, Makale ve Siyer-i Nebi Deneme dallarında katılacak. Temel İslam Bilimleri, İslam Hukuku, Felsefe ve Din Bilimleri ile İslam Tarihi ve Sanatları Programı Yüksek Lisans Öğrencileri "Kısa Film, Fotoğraf, Hüsn-i Hat, Ebru, Makale ve Siyer-i Nebi Deneme dallarında katılabilecek. Yarışmaya katılacak öğrencilerin ilgili afiş ve formlarda belirtilen son başvuru tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.


KÜLTÜR-SANAT KATEGORİSİ

1. Kısa Film Yarışması

2. Fotoğraf Yarışması

3. Hüsn-i Hat Yarışması

4. Ebru Yarışması

GENEL YETENEK KATEGORİSİ

1. Makale Yazma Yarışması

2. Siyer-i Nebi Deneme Yarışması (Hz. Peygamber (s.a.v) ve Çevre

3. Ahkâm Ayet, Hadis ve Küllî Kaide Ezber Yarışması

4. İslami İlimler Bilgi Yarışması

5. Arapça Bilgi Yarışması

6. Kur'ân-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

7. Ezanı Güzel Okuma Yarışması

8. Hutbe Okuma Yarışması

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum