Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Erzurumlular Vakfı'ndan Baro Başkanına ziyaret

Kocaeli Erzurumlular  Kültür ve Dayanışma Vakfı  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önal , Vakıf  yönetimiyle birlikte Av.Mehmet Gül 'e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocaeli Erzurumlular Vakfı'ndan Baro Başkanına ziyaret
17 Nisan 2023 - 14:41
Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal,Vakıf kurucu başkanı Azmi Cihat Hatipoğlu, Vakıf başkan vekili Av Emrah Karaman,Vakıf başkan yardımcısı Çetin Çomaklı ,Genel Sekreter Murat Şenel,Denetleme kurulu başkanı Volkan Hamşioğlu, Yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Baro Başkanı Av.Mehmet Gül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan Baro Başkanı Av.Mehmet Gül, "İnsan Haklarının gelişmesi için tüm STK'lar ve kurumlarla ortaklaşa çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

Ziyarette konuşan Önal , "Baronun önümüzdeki dönemde önemli çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Göreve gelen Baro Başkanımız Sayın Av.Mehmet Gül ve Yönetimini başta insan hakları olmak üzere şehrimizdeki hukuk sisteminin daha da gelişmesine olumlu katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. vakıf  olarak bu noktada her zaman Baromuzun yanındayız. Bu vesileyle Kocaeli  Barosunun yeni başkanı ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Baro Başkanı Av.Mehmet Gül  ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Baronun çalışmaları hakkında Kocaeli Erzurumlular vakfı 'na bilgiler verdi. Gül , "İnsan Haklarının gelişmesi için tüm STK'lar ve kurumlarla ortaklaşa çalışmalar gerçekleştireceğiz" diye konuştu. Ziyaretin sonunda Kocaeli Erzurumlular vakfı  Başkanı Ahmet Önal, Baro Başkanına ziyaret anısına Kocaeli Dadaş Dergisi ve çiçek  takdim etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum