Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Emlakçılarından Turan'a destek

2018 yılında yapılan Kocaeli Emlakçılar Odası Kongresi’nde diğer aday Ahmet Pekin’e karşı başkanlığa seçilen Alpay Hacıoğlu’na dişli rakip çıktı. Hacıoğlu’nun mevcut yönetimindeki 4 isimle birlikte Gebze Bölgesi emlakçılarının büyük bir bölümünün desteklediği Ufuk Turan’ın 05 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan kongrede Kocaeli Emlakçılar Odası’nın yeni başkanı olacağına kesin gözle bakılıyor.

Kocaeli Emlakçılarından Turan'a destek
28 Şubat 2022 - 18:42
 Kocaeli Emlakçılar Odası’nın mevcut yönetiminde yer alan 4 ismin,  başkan Alpay Hacıoğlu’nun aleyhinde bu güne kadar  dile getirdikleri yolsuzluk iddiaları, üyelerin çoğunluğu tarafından dikkate alınırken, özellikle Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kabül’ün sürekli olarak yaptığı olumsuz açıklamalar sektörde bomba etkisi yaratmıştı.
Kocaeli Emlakçılar Odası’nın 2018 yılında yapılan kongresinde Alpay Hacıoğlu’nun listesinde yer alan ve seçimin kazanılmasının ardından Yönetim Kurulu Üyesi olan Darıcalı Emlakçı Adem Kabül, sonraki süreçte Hacıoğlu’nun seçimler öncesi verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzluk yaptığı iddialarını da gündemde tutmayı başarmıştı. 
Alpay Hacıoğlu’nun, daha önceki başkan Ahmet Pekin hakkında iftiralar atarak kongreyi kazandığını da iddia eden Adem Kabül, Hacıoğlu’nun Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nı dış kapının dış mandalı olarak gördüğünü iddia etmişti.

GEBZE’DEN SONRA İZMİT’TE EMLAKÇILARA SESLENECEK

Tüm bu gelişmelerin ardından, 05 Mart 2022 tarihinde yapılacak olan kongrede yüzlerce emlakçının Ufuk Turan’a destek vereceği konuşuluyor.
Özellikle Gebze bölgesi emlakçılarının Ufuk Turan isminde birleştikleri öğrenilirken, geçtiğimiz hafta sonu Gebze bölgesi emlakçılarıyla yapılan kahvaltılı toplantıya gösterilen yoğun ilgi Turan’ı memnun etmişti.
Gebze’deki emlakçılarla yapılan toplantının ardından, yarın İzmit bölgesindeki meslektaşlarıyla da İSU binası katlı otoparkın üstünde bulunan Kadıköy Düğün Salonu'nda saat 19.00’daki yemekli toplantıda bir araya gelecek olan Kocaeli Emlakçılar Odası Başkan Adayı Ufuk Turan’a buradaki toplantıda da büyük destek verileceği ifade ediliyor.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Adem kabul
    2 yıl önce
    Sahte hesaplarla yorum yapmayın adam olun ,adam gibi yüzleşin ..yolsuzluk var ve tesbit edip suç duyurusunda bulunduk ..ortak olan namerttir..kimse bana bi hitamda bulunamaz adamsan gel benle yüzleş..benim anlım ak,başım dik.keske bu mesajı yazanda 1 parça şeref olsada beni benle yüzleşse