Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'de üniversiteler İsrail'i boykot ediyor

Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi İsrail’e destek veren markaları boykot edecek.

Kocaeli'de üniversiteler İsrail'i boykot ediyor
08 Kasım 2023 - 11:39
3 ÜNİVERSİTE DE BOYKOT KARARI ALDI
İsrail’in Filistin’e karşı sınırsız bir şekilde yaptığı katliam devam ederken bir çok özel kurum ve kuruluş İsrail destekleyen markalara karşı boykot kararları alıyor. Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği (BKÜB), yayınladığı basın bildirisi ile zulme ortak olmak istemediklerini söyleyerek İsrail’e destek veren markaları boykot etme kararı aldıklarını açıkladı. Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nin de içinde olduğu 17 üniversite işletmelerinde İsrail markası veya İsrail’e destek veren markaları satmayacak.

17 ÜNİVERSİTE İMZA ATTI
Bildiride; Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Yalova Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin imzası bulunuyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum