Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli AFAD'da nöbet değişimi!

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü görevini 6 yıldan bu yana sürdüren Salim Tekoğul, görevinden affını istedi. Tekoğul yerine İstanbul İtfaiye Daire Başkanlığında görevli olan Mehmet Emin Koçan’ın geleceği öğrenildi.

Kocaeli AFAD'da nöbet değişimi!
25 Aralık 2020 - 10:09
AFAD Kocaeli İl Müdürlüğü görevini 6 yıldan bu yana sürdüren Salim Tekoğul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile başkanlıktan bu görevi için affını isteyerek kurumun araştırmacı kadrosunda yer alma talebinde bulunduğunu ve Başkanlığında bu talebi yerinde gördüğünü açıkladı. Tekoğul, yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“6 yıla yakın bir süredir yürüttüğüm Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü görevimi bugün itibari ile sonlanmıştır. Bir süre önce, yeni bir yüz ve heyecana fırsat verme adına AFAD Başkanlığına yaptığım af talebi uygun bulunmuş ve araştırmacı kadrosuna atamam yapılmıştır. Bu nöbet değişiminin ilimiz afet hazırlık çalışmalarına katkı sunmasını diliyor, AFAD ailesine selam ve Muhabbetlerimi iletiyorum.”

YENİ MÜDÜR; MEHMET EMİN KOÇAN 

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü’ne ise İstanbul Anadolu yakası İtfaiye Müdürü olarak görev yapan Mehmet Emin Koçan’ın atandığı, önümüzdeki günlerde Kocaeli’ne gelerek görevibe başlayacağı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum