Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kızılay Darıca'dan 'vefalı' çalışma!

Türk Kızılay Darıca Şubesi tarafından Nenehatun Mezarlığında bulunan mezar taşlarının ve çevresinin temizliği yapılarak boyası silinen taşların boyası yenilenmeye başlayan gönüllüler, “Bizler tarihimize ve geçmişte yaşayan büyüklerimize her daim saygı duyuyor ve sahip çıkıyoruz” dedi.

Kızılay Darıca'dan 'vefalı' çalışma!
14 Kasım 2022 - 12:39 - Güncelleme: 15 Kasım 2022 - 11:56
Türk Kızılay Darıca Şubesi tarafından ilçe mezarlığında bulunan mezar taşlarının ve çevresinin temizliği yapılarak boyası silinen taşların boyası yenilenmeye başlandı. Güneş ve yağmurdan dolayı yıpranan ve boyası aşınan mezar taşlarının yazıları gönüllüler tarafından yenileniyor. Yazıların boyanmasının yanı sıra mezarlık bakımı ile de ilgilenen gönüllüler, büyüklerine saygı duyduklarını dile getirerek çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Türk Kızılay Darıca Şubesi gönüllüleri tarafından yapılan açıklamada, “Geçmişini unutan geleceğini bulamaz. Bizler tarihimize ve geçmişte yaşayan büyüklerimize her daim saygı duyuyor ve sahip çıkıyoruz. Bu düşünceyle ilçemizde yaşayıp ve sonrasında ebediyete göç etmiş vatandaşlarımızı unutmayarak Nenehatun Mezarlığı’nda mezarlarımızın bakımını, temizliğini ve özellikle mezar taşlarının boyasını yapıyoruz” ifadelerine yer verildi.  
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum