Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kendiliğinden hareket eden kamyonet, vadiye uçtu!

Gebze Tatlıkuyu Mahallesi’nde yaşanan olayda, bir beyaz eşya firmasına ait kamyonet, yük boşaltma sırasında hareket ederek yoldan 2 metre yükseklikten araziye düştü. Kazada herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, araç çekiciyle bulunduğu yerden çıkarıldı.

11 Haziran 2024 - 23:26 - Güncelleme: 12 Haziran 2024 - 00:23
Olay, bu akşam Tatlıkuyu Mahallesi, Körfez Caddesi, 1308/1 sokak üzerinde meydana geldi. Beyaz eşya firmasına ait 41 AGY 666 plakalı kamyonetin sürücüsü Ömer K., yük boşaltmak için geldiği apartmanın önüne aracını park etti. Araçtaki buzdolabını indirip müşterinin oturduğu binaya çıkaran sürücü Ömer K., aşağıya indiğinde aracını göremedi. Kendiliğinden hareket eden kamyonet 200 metre ilerledikten sonra cadde üzerinden Tatlıkuyu Vadisine uçarak yan yattı.
Yoldan yaklaşık 2 metre aşağıya uçan araç sürüsü Ömer K., aracın bakımdan yeni çıktığını söyleyerek, “müşterinin buzdolabını teslim etmek için aracı binanın önüne park edip el frenini çektim. Eşyayı yukarı çıkarıp indiğimde araç yoktu” dedi
Kazada herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, araç çekiciyle bulunduğu yerden çıkarıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum