Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam söz verdi; Yardım edeceğiz

Darıca'da bugün akşam saatlerinde çıkan yangının hemen sonrası olay yerine giden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman zarar gören dairenin sahiplerine yardım sözü verdi. Yaralıları da ziyaret eden Kaymakam Karaman, acil şifa diledi.

Kaymakam söz verdi; Yardım edeceğiz
03 Ekim 2017 - 20:01

 Darıca  Bayramoğlu Mahallesi, Eriş Sitesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen  yangında 3 kişi yaralanmış,16 kişi ise dumandan etkilenerek tedavi altına alınmıştı. Yangının ardından olay yerine giderek apartman sakinlerinden bilgi alan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan daha sonra hastaneye giderek tedavi altındakileri ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, bina sakinleriyle görüştükten sonra, yangında zarar gören daire sahiplerine her türlü yardımı yapacaklarının sözünü verdi. Kaymakam Ömer Karaman ve Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan buradaki incelemelerinin ardından yangından etkilenen hasta ve yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dilelerinde bulundu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kaymakam Ömer Karaman, ‘’ Yangın nedeniyle çok üzüntülüyüz. tek tesellimiz her hangi bir can kaybının olmaması. Yangında zarar gören daire sahibine kaymakamlık vakfından ödenek çıkartıp her türlü maddi yardımı sağlayacağız. Yaralılarımıza Allah’tan Acil şifa dileriz’’ dedi.