Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Önal: Cinayetin aileler arasında olan bir husumetten kaynaklandığını düşünüyoruz!

Eşi ve çocuklarının da katıldığı törenin ardından açıklama yapan Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal, “Bu cinayet tamamen dış kaynaklıdır. Aileler arasında olan bir husumetten kaynaklandığını düşünüyoruz ama hocamızın alakası yoktur. Hocamız kendi hayatını kurtarmak ve güzel bir hayat sürmek için özellikle burada bulunuyordu. O nedenle hiçbir eski ya da yeni mezun öğrenci ile ilgisi yoktur” dedi. 

27 Haziran 2024 - 15:01 - Güncelleme: 27 Haziran 2024 - 20:40
Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal tören sonrası açıklamalarda bulundu. Kaymakam Önal, “Rahmetli müdür yardımcımız bizim yakından tanıdığımız, 18 yıldır bizim ilçemizde görev yapan çok değerli bir eğitimciydi. Herkes tarafından sevilen bir insandı. İyi bir babaydı, iyi bir eğitimciydi ama kendisiyle hiç alakası olmayan, kendisinin herhangi bir suçu, günahı olmayan bir cinayetle maalesef öldürüldü. Cinayetin eğitimle, okulla, öğrencileriyle hiçbir ilgisi yoktur. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum” dedi. 

‘AİLELER ARASINDA OLAN BİR HUSUMETTEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ’
Cinayet ile ilgili de konuşan Kaymakam Önal, “Bu cinayet tamamen dış kaynaklıdır. Aileler arasında olan bir husumetten kaynaklandığını düşünüyoruz ama hocamızın alakası yoktur. Hocamız kendi hayatını kurtarmak ve güzel bir hayat sürmek için özellikle burada bulunuyordu. O nedenle hiçbir eski ya da yeni mezun öğrenci ile ilgisi yoktur. Bazı basın yayın kuruluşlarında yazıldığı gibi bir öğrenci-öğretmen cinayeti asla değildir. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Caniler yakalanmıştır. Allah devletimize zeval vermesin. Biz okullarımızı bu tür olaylarla değil başarıyla, eğitimle, çocuklarımızın geleceği ile anmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Şüphelilerin ifadelerinde neler söylediği sorusunu da yanıtlayan Kaymakam Önal, “İfadeleri bilmiyorum, sadece yakalandıklarını biliyorum” şeklinde cevap verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum