Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Karaman'a durmak yok!

Sarıyer’den ilçemize geldiği günden bu yana masa başı iş yapmak yerine sürekli olarak sahada çalışmayı kendisine ilke edinen Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, bunun yanısıra Türkiye genelindeki öneml isimleri de davet ederek Darıca’nın adeta gönüllü turizm elçiliğini yapıyor.

Kaymakam Karaman'a durmak yok!
30 Mart 2016 - 09:42
Bu güne kadar görev yaptığı yerlerin, gelişmesi, kalkınması ve tanıtımı adına elinden gelen her şeyi yapan, Kaymakam Ömer Karaman, Türkiye’nin önemli iş adamlarını ve bürokratlarını Darıca’ya davet ederek, ilçenin tanınması adına çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
Dün de, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden henüz ayrılarak, Milli Eğitim Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcılığı’na atanan Dr. Muammer Yıldız’ı ve Sarıyer İlçe Gençlik Spor Müdürü Namık Şişman’ı konuk eden Kaymakam Ömer Karaman, konuklarına Darıca’nın gelişen ve değişen yüzünü anlattı.
Bayramoğlu Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde, konuklarıyla kahvaltı da bir araya gelen Karaman, Basın İlan Kurumu Tatil Köyü Müdürü Mehmet Mente ve yardımcısı Emre Tosun ile birlikte misafirlerine tesisleri gezdirerek bilgi verdi.
Her yönüyle Darıca’yı ve önümüzdeki dönemlerde hayata geçirilecek projeleri anlatan Kaymakam Ömer Karaman, Muammer Şişman’ın İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde iken Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ile ilgili projelerini sunmuş ve binlerce öğrencinin hayvanat bahçesini ziyaret
etmesini sağlamıştı.

Taekwondo Fedarasyon Başkanı’nı makamında kabul etti
Darıca Kaymakamı  Ömer Kamaran, Türkiye Taekwondo Fedarasyon Başkanı Zekariya Tutar ve yakın dostu Rıfkı Erdem’i de makamında kabül ederek Darıca’nın spor alanındaki başarılarını anlattı. Federasyon Başkanı Erdem, Darıca’nın spor alanındaki başarılarını yakından takip ettiğini dile getirerek, özellikle atletizmde yakalanan Türkiye ve uluslar arası başarıların kendilerine gurur verdiğini söyledi.Kaymakam Ömer Karaman, Spordaki başarının asıl mimarının Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a ait olduğunu hatırlatarak, ‘’ Sporcu kökenli olan belediye başkanımız sayın Şükrü Karabacak’ın bu konudaki azmini ve beraberinde gelen başarısını yürekten kutluyorum. Başkanımızın bu güne kadar desteğini hiçbir zaman esirgemediği veomuz omuza verdiği  kulüp başkanı sayın Abdullah Örs ile birlikte, Darıca Gençlerbirliği Futbol Takımı’nın da bu sezon arzuladığı ve özlediği başarıyı yakalayacağına inanıyorum’’ dedi.