Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Kara muhtarları ziyaret etti

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İçişleri Bakanlığı'nın geçtiğimiz günlerde COVİD-19 nedeiyle alınacak tedbirler kapsamında yayımladığı genelge doğrultusunda oluşturulan ''Mahalle Denetim Ekipleri'nde yer alan mahalle muhtarlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kaymakam Kara muhtarları ziyaret etti
20 Ağustos 2020 - 15:33 - Güncelleme: 21 Ağustos 2020 - 12:20

Kaymakam Yüksel Kara, bu anlamda ilk ziyaretini, geçtiğimiz hafta babası Abdul Vahap Özdemir'i kaybeden Yeni Mahalle Muhtarı Cemal Özdemir'i ziyaret etti ve başsağlığı dileklerini iletti. Kaymakam Kara, Özdemir'le yaptığı görüşmede, babasının ölümünden dolayı acısını da paylaştığını dile getirerek, tüm muhtarlarla birlikte kendisiyle de tanışmaktan ve birlikte görev yapmaktan memnun olduğunu söyledi. Kara, muhtarların, demokrasinin mihenk taşlarından olduğuna da dikkat çekerek, özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 Salgını sürecinde muhtarların yapmış olduğu fedakarlıkların kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, daha sonra, Yalı Mahallesi Muhtarı Sema Berk'i de ziyaret ederek, 'Mahalle Denetim Ekipleri'yle ilgili yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 
Muhtar Cemal Özdemir ve Sema Berk, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Yüksel Kara'ya teşekkür ederken, Kara, Darıca'daki tüm mahalle muhtarlarını da ziyaret ederek ilçenin yönetimyle ilgili görüşlerini alacağını kaydetti.
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum