Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Kara, dernekleri ziyaret ediyor

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze Elazığlılar  Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği'ni ve Darıca Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneğini ziyaret etti. 

Kaymakam Kara, dernekleri ziyaret ediyor
27 Mayıs 2021 - 10:50 - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 - 00:14
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebze Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Eyüp Tekin ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Dernek Başkanı ve dernek üyeleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi.
Kaymakam Yüksel Kara, Derneklerin  birer sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatarak gelecek nesillere gelenek ve görenekleri aktarma ve öğretme bakımından önemli yer tuttuklarını kaydetti.
Daha sonra Şalpazarlılar Dernek Başkanı Şemsi Çolak’ı ve Dernek Yönetimini ziyaret eden Kaymakam Yüksel Kara, dernek yöneticileri ile sohbet ederek taleplerini dinledi. Kaymakam Kara, Dernekler ayni zamanda devlet vatandaş arasında bir köprü görevi görmektedir'' derken,  Kendi açılarından derneklerin vatandaşlara ulaşmada büyük önemi olduğunu söyleyerek misafirperverliklerinden dolayı Şalpazarlılar Dernek Başkanı Şemsi Çolak ve yönetimine teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum