Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam'dan polise taziye ziyareti

36 polis memuru ile 8 sivil vatandaşımızın şehit olması ve aynı saldırılarda 155 vatandaşımızın yaralanmasının ardından Darıca Polis teşkilatına başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kaymakam Ömer Karaman yaşanan acıların son olması dileğinde bulundu.

Kaymakam'dan polise taziye ziyareti
15 Aralık 2016 - 07:59
Geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Personeline yönelik, Beşiktaş Vodafone Arena Stadı önünde meydana gelen  bombalı hain  saldırılar  sonucu; 36 polis memuru ile 8 sivil vatandaşımızın şehit olması ve aynı saldırılarda  155 vatandaşımızın yaralanmasının ardından Darıca Polis teşkilatına başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kaymakam Ömer Karaman yaşanan acıların  son olması dileğinde bulundu.
Meydana gelen hain saldırılar nedeniyle; önceki gün İstasyon Karakol Amirliği’ne giderek taziye ve geçmiş olsun dileklerini sunan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, burada Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Emniyet Amiri Aşkın Sarıçayır ve Karakol Amiri Erdal Durmuş ile görevli polis memurları ile bir süre görüşerek millet olarak acılarını paylaştıklarını ifade etti.
Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’ndaki polisleri de unutmayarak taziye ziyaretinde bulunan Kaymakam Ömer Karaman burada yaptığı konuşmasında, “Ülkemizin jeopolitik durum ve son yıllarda içinde bulunduğumuz süreç, içerde ve dışarda hainlerle, bölücü terör örgütü mensuplarıyla daha etkin bir mücadele etmemizi gerektiriyor. Türk Polis Teşkilatı 15 Temmuz’da bölücü terör örgütlerine karşı dimdik durarak rüştünü ispat etmiş, kimlerin maşası oldukları belli olmayan hain kalkışmacıların karşısında çelikten bir zırh gibi durmasını bilmiştir. Bugün Darıca Emniyet Müdürlüğünde çalışan personelin tamamı İstanbul’da şehit olan arkadaşlarımızın yerinde olmayı arzu edecek nitelikte ve vatan sevdası ile doludur. Buradan adı ne olursa olsun tüm Terör Örgütlerine sesleniyorum; sizin sadece haince ve rezilce ölümünüz var ama bizim düğün eder gibi şehadet törenimiz var. Dün 30 polis şehit olduk, bugün milyonlarca dimdik ayaktayız ve biz bu yolda kanımızın son damlasına kadar canımızı vermeye de hazırız.’’dedi.