Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam'a seslendiler!

Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Acar caddesi, Gelincik sokak sakinleri, yanıbaşlarındaki arsaya park eden Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ile diğer araçların giriş çıkış yaparken çıkardıkları toz yüzünden isyan ediyorlar. Vatandaşlar çözüm için ‘‘Çalmadık kapı bırakmadık, kimse yüzümüze bakmıyor, bize ancak kaymakam bey yardımcı olur ’’ dediler.

Kaymakam'a seslendiler!
18 Nisan 2016 - 09:21
Bir süre önce araç parkı olarak kullanılmaya başlayan arsaya giriş çıkış yapan araçların, çıkardığı toz nedeniyle kapı ve pencerelerini açamadıklarını söyleyen, Gelincik Sokaktaki konut sakinleri ile esnaf, bu durumu defalarca ilgililere iletmelerine rağmen sonuç alamadıklarını belirttiler.
Konuyla ilgili olarak çalmadık kapı bırakmayan ve toz toprak nedeniyle ev ve işyerlerine kapalı kaldıklarını söyleyen Gelincik Sokak sakinleri, ‘’ Hastamız ve yaşlılarmız var, hava almak için dahi  toz nedeniyle pencerelerimizi açamıyoruz,  biz bu arsanın araç parkı olarak kullanılmasına karşı değiliz, ancak toz bulutlarının da içinde yaşamak istemiyoruz, yetkililer bize yardımcı olsunlar’’ şeklinde sitem ettiler.

Kaymakamdan yardım istiyorlar
Başı boş arsanın isteyen herkes tarafından kullanıldığını ve bazen süratle giriş çıkış yapan araçların çıkardığı toz nedeniyle iyice bunaldıklarını da ifade eden Gelincik sokak sakinleri, ‘’ bu sürücüleri kimi zaman uygun bir dille ikaz etmek zorunda kalıyoruz, ama bazen bu ikazlarımız sırasında tartışmalar meydana geliyor, olası bir kavga ve ardından çıkacak istenmeyen sonuçlardan korkuyoruz.  Çalmadık kapı bırakmadık, kimse yüzümüze bakmıyor, bize ancak kaymakam bey yardımcı olur ’’ dediler.
 
Eylem yapmayı planlıyorlar
Tüm bunlara rağmen, sorunlarının çözüme kavuşamaması halinde eylem yaparak seslerini duyurmaya çalışacaklarını dile getiren,  Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Acar Caddesi, Gelincik Sokak sakinleri, ‘’ Bu arsaya çözüm olarak ya soğuk asfalt döksünler, ya da etrafını çevirerek önlem alsınlar, yeter artık dayanamıyoruz’’ dediler.