Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kastamonu Entegre'den 23 Nisan etkinliği

Kastamonu Entegre Ağac San. Ve Tic A.Ş. yönetimi, fabrika çalışanlarının çocuklarına bir sürpriz yaparak, Gebze’deki işyerine ait mesire alanında etkinlik düzenledi.

Kastamonu Entegre'den 23 Nisan etkinliği
17 Mayıs 2016 - 09:24
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikle ilgili gazetemize açıklama yapan Fabrika Direktörü Yusuf İleri ve İnsan Kaynakları ve Mali İşler Yöneticisi Engin Ertürk, organizasyonu  23 Nisan gününde  gerçekleştirmeyi  planladıklarını, ancak hava muhalefetleri  nedeniyle programın bu güne sarktığını söyledi.
 
Biz, büyük aileyiz
Sosyal etkinlikler konusunda, Kastamonu Entegre  Ağaç  San. Ve Tic. A.Ş.  yönetiminin oldukça duyarlı olduğunu belirten  Yusuf İleri ve Engin Ertürk, çalışanlar ve ailelerinin kendileri  için çok önemli olduğunu dile getirerek, ‘’ biz büyük bir aileyiz’’ şeklinde konuştular.
Geçtiğimiz Pazar günü sabah kahvaltıyla başlayan etkinliğe yaklaşık olarak üç yüz kişi katılırken, çalışanların çocuklarına yönelik olarak çeşitli animasyon gösterileri düzenlendi.
Kum boyama, el boyama  etkinlikleri ve  illüzyon  gösterileri çocukların neşeli dakikalar geçirmelerini sağlarken, kimi oyunlara anne ve babaların da katılması günün en eğlenceli kısmı oldu.Çocukların katılımının yoğun olduğu çeşitli oyunların ardından fabrikadaki ahşap parke üretim tesisleri gezildi, daha sonra öğle yemeği olarak döner ve içecek ikram edildi.
 Gönüllerince bir hafta sonu geçiren çocuklara, programın sona ermesinin ardından  boya kalemlerinden oluşan çeşitli hediyeler verildi.  Mutlulukları her hallerinden belli olan minikler,  daha sonra aileleriyle birlikte evlerine uğurlandılar. Fabrika Direktörü  Yusuf  İleri ile İnsan Kaynakları ve Mali İşler Yöneticisi Engin Ertürk, bir çok etkinlikte daha çalışanlar ve aileleriyle bir araya geleceklerini  belirterek katılımcılara teşekkür ettiler.