Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karısına kızdı intihara kalkıştı

Darıca'da 2 gün önce oturduğu dairede COVİD-19 nedeniyle izolasyon tedbiri uygulanan Mehmet S. (27) isimli şahıs, iddiaya göre şiddet uyguladığı için eşi tarafından polise şikayet edildi. Şikayetin geri alınması için ısrar eden ancak red cevabı alan öfkeli koca, alkol alarak intihar edeceğini söyledi. Evinin bulunduğu 4 katlı binanın çatısına çıkarak kendisini aşağıya atacağını belirten Mehmet S., haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis tarafından aşağıya indirildi.

Karısına kızdı intihara kalkıştı
19 Ağustos 2020 - 15:22 - Güncelleme: 19 Ağustos 2020 - 15:28

Darıca Pirireis Mahallesi, Bağdat Caddesi, Helal Sokak üzerindeki bir binanın 4. katında oturan Mehmet S.'nin evinde, COVİD-19 Tedbirleri kapsamında 2 gün önce izolasyon uygulandı. Alınan tedbirler gereği aile bireylerinin dışarı çıkması yasaklanırken bilinmeyen bir nedenle eşiyle tartışan ve daha sonra şiddet uyguladığı iddia edilen Mehmet S., bu nedenle polise şikayet edildi. Şikayetin geri alınmaması üzerine sinirlenerek çatı katına çıkan ve kendisini aşağıya atacağını söyleyen öfkeli koca, ihbar üzerine olay yerine gelen polisleri ve itfaiye ekiplerini görünce bulunduğu çatıdan kaçtı. 

Sağlık ekiplerinin de hazır bulunduğu olay yerinde, itfaiye ekipleri olası bir intihara karşı önlem için binanın altına şişme yastık açarken bu sırada koruyucu elbise, maske ve eldiven giyerek çatıya çıkan polis, Mehmet S.'yi çatı katı arasındaki bir kulubeye kendisini kilitlediğini farketti. Demir makası kullanarak kilidi kıran polis, öfkeli kocaya giydirdiği koruyucu elbise ve maskeyle aşağıya indirdi.
Gözaltına alınarak karakola götürülen Mehmet S'nin alkollü olduğu öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum