Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu'ndan Darıca çıkarması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’ya adeta çıkarma yaptı. Başkan Karaosmanoğlu Darıca’da kurumları ve dernekleri ziyaret etti.

Karaosmanoğlu'ndan Darıca çıkarması!
23 Aralık 2016 - 12:44
Başkan Karaosmanoğlu Darıca programında Anadolu İmam Hatip Lisesi, Akademi Arama Kurtarma Derneği ve S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi'ni ziyaret etti.   Başkan Karaosmanoğlu’na Darıca programında Kaymakam Ömer Karaman, Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık  AK Parti il ve İlçe Yöneticileri de eşlik etti. Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni de ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu burada sevgi gösterileri arasında karşılandı. Ziyaretle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Musa Kartal da “Hedeflerimizi anlatırken heyecanlandık ve heyecanlandırdık. Afaki değil somut konuştuk. Yaptıklarımızı yapacaklarımıza teminat gösterdik. Taleplerimizi dinleyen ve makul bulan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım İbrahim Karaosmanoğlu'na Darıca Belediye Başkanım Şükrü Karabacak a Darıca Kaymakamım Ömer Karaman'a teşekkür ediyorum ”dedi.
 
KOLCUOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Daha sonra S.S Öz Darıca Özel Halk Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifi'ni ziyaret eden Başkanlar, burada Yönetim kurulu Başkanı Mahmut Kolcuoğlu ve yönetimi ile buluştu. Başkan Kolcuoğlu ziyaretlerinden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.