Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kar yağışı uyarısı yapıldı!

Kocaeli Valiliği, hafta içi hava sıcaklıklarının düşeceğini bununla beraber yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Kar yağışı uyarısı yapıldı!
19 Aralık 2022 - 09:43

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'de sıcaklıkların azalacağını, kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı görülebileceğini açıkladı. Pazartesi günü (bugün) Marmara'nın kuzeybatı kesimlerinden başlayarak Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisine gireceği, hava sıcaklıklarının 6-12 derece azalarak mevsim normallerinin altına ineceği belirtildi. Çarşamba günü ise kuzeybatı kesimlerden başlayarak sıcaklıklar tekrar artacak. Rüzgarın pazartesi ve salı günü Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

YÜKSEK KESİMLERE KAR YAĞACAK
Soğuk havayla birlikte Marmara'nın doğusunun yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışları görülecek. Kocaeli Valiliği hafta başında Marmara bölgesini etkilemesi beklenen soğuk hava, yer yer kar yağışları ve kuvvetli rüzgar nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum